Προφίλ

drawing of a pencilΤο δημιουργικό γραφείο fractal παρέχει λύσεις σε διαφημιστικές εταιρείες και τελικούς πελάτες για παραπάνω από 12 χρόνια.

Οι τομείς που δραστηριοποιούμαστε είναι ο σχεδιασμός λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας, ο σχεδιασμός και η επιμέλεια εντύπων επιχειρήσεων σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Αναλαμβάνουμε τα έντυπα της επιχείρησής σας από το πρώτο στάδιο (σύλληψη και επεξεργασία ιδέας, εικονογράφηση, σελιδοποίηση, σχεδιασμός) καθώς και τις εργασίες προεκτύπωσης. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, στα πρώτα στάδια της παραγωγής πετυχαίνουμε για σας ποιοτικές λύσεις, γρήγορα και με σχετικά χαμηλό κόστος.

drawing of a mouseΜε την ίδια φιλοσοφία δουλεύουμε για την φιλοξενία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω συντήρηση του site της επιχείρησής σας. Οι σελίδες μας είναι καλαίσθητες, ελαφριές, λειτουργικές και φιλόξενες. Κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές (css, xhtml) είναι προσπελάσιμες από όλα τα γνωστά προγράμματα φυλλομέτρησης (browsers) και έτοιμες να δώσουν τα δεδομένα τους στις μηχανές αναζήτησης του internet (Search Engine Optimized).

Η Κατερίνα Γιαννούτσου και ο Σήφης Διαμαντίδης, καθώς και ένα πλήθος αυστηρά επιλεγμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, είναι έτοιμοι να συζητήσουν, να αναλύσουν και να δώσουν δημιουργικές και λειτουργικές λύσεις για σας.

Ρίξτε μια ματιά στις εργασίες μας και αν θέλετε να δυναμώσετε την επιχείρησή σας με τις ικανότητες, την εμπειρία και το ταλέντο μας επικοινωνήστε μαζί μας.